Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!
Informatii companie
Asociatie Asistente Rutiere A-CAR VASLUI
Tip afacere: Servicii
Tip companie: 
Asociatie Familiala (AF)
Tara inregistrarii companiei: 
Romania
An infiintare: 
2010
Descrierea companiei
ASOCIATIA ASISTENTE RUTIERE A-CAR VASLUI : Este o asociatie de asistența rutieră si de servicii pentru Sofer cu acoperire naționala și internațională, pe întreg spațiul european. Rețeaua A-CAR VASLUI numără la ora actuală peste 350 de parteneri (Asistenta rutiera , Service Mecanic ec.) la nivel național și peste 3.500 la nivel european. Întreaga activitate este coordonată de DISPECERAT operațional și logistic . Echipa noastră implicată și profesionistă, având o experienta de peste 10 ani în domeniul asistenței rutiere, este pregătită să găsească și să ofere rapid cele mai potrivite soluții de refacere a mobilității. Prestarea serviciilor de înaltă calitate, pentru oameni – cetățeni români și străini – este preocuparea noastră și cheia succesului nostru de până acum.
Limbi vorbite:
Romana
Nr. angajati: 
5 – 10
Cifra de afaceri: 
100.001 – 500.000 EUR
Descriere produse/servicii
Motociclete Autoturisme Autoutilitare mici și mari Camioane și remorci Utilaj Tractoari Buldoexcavator Transport de marfa generala Flote de distribuție Flote corporate Dealeri auto Service mobil
Avantajele companiei
A-CAR VASLUI oferă și prestează servicii de asistență rutieră pentru toate categoriile de autovehicule aparținând persoanelor fizice și juridice: Dispecerat A-CAR VASLUI veghează permanent! Funcționează în regim continuu de timp 24 ore non stop , suntem pregătiti pentru orice situatie si tipul de acidente sau defectiune , la orice moment pregătiti sa sa dam mobilitatea.